Events_Date_Rethymno_2023.png

 

 

Χρήσιμες Πληροφορίες για την εγγραφή σας στη διοργάνωση:
Παρακαλούμε, πριν την εγγραφή σας διαβάστε προσεκτικά την προκήρυξη του event!

Στη διοργάνωση και τα αθλήματα εκείνης μπορούν να λάβουν μέρος ερασιτέχνες ή επαγγελματίες αθλητές και αθλήτριες οποιασδήποτε ηλικίας, εφόσον προσκομίσουν τα κατάλληλα δικαιολογητικά. Στους παιδικούς αγώνες απαιτείται η συναίνεση των γονέων ενώ στους αγώνες ενηλίκων, ενώ είναι δυνατή η συμμετοχή μικροτέρων των 18 ετών αθλητών (με την υποβολή του εγγράφου συναίνεσης των γονέων) δεν βραβεύονται όμως ξεχωριστά από την μικρότερη ηλικιακή κατηγορία που είναι εκείνη των 18 - 24 ετών ή 18 - 29 ετών. Δεν υπάρχουν κατηγορίες Elite/PRO αθλητών.

Οι αθλητές έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος ατομικά στους αγώνες ISOMAN, Τριάθλου, Τρεξίματος ή Ποδηλάτου ή ομαδικά (2 ή 3 άτομα σε σκυταλοδρομία) στους αγώνες ISOMAN και τριάθλου όλων των αποστάσεων.

Με την υποβολή της αίτησης εγγραφής, ο κάθε αθλητής ή οι γονείς τους μέσω της συναίνεσης για τα παιδιά, δηλώνει υπεύθυνα ότι έχει μελετήσει και ενημερωθεί πλήρως για τις ιδιαίτερες συνθήκες και απαιτήσεις διεξαγωγής του αγώνα αυτού κι έχει υποβληθεί σε κατάλληλες ιατρικές εξετάσεις. Απαλλάσσει προκαταβολικά τους διοργανωτές από οποιαδήποτε ευθύνη σχετικά με την υγεία του, τυχόν ατύχημα ή ακόμη και θανάτου του.

 • Μπορείτε να κατεβάσετε υπόδειγμα ιατρικής βεβαίωσηςσυμμετοχής αγώνων εδώ
 • Μπορείτε να κατεβάσετε υπόδειγμα συναίνεσης γονέωνγια τη συμμετοχή παιδιών κάτω των 18 ετών εδώ

Με την εγγραφή τους οι συμμετέχοντες δίνουν προκαταβολικά τη συναίνεσή τους επίσης για τη δημιουργία από πλευράς του διοργανωτή οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο και φωτογραφιών) και τη χρήση αυτού για προβολή της διοργάνωσης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης, για τη δημοσιοποίηση του φωτογραφικού υλικού στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ώστε οι αθλητές και κάθε ενδιαφερόμενος να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το υλικό αυτό. 

Με την υποβολή των στοιχείων μου προς τη διοργάνωση (σε οποιαδήποτε φόρμα συμπληρώνω με πληροφορίες μου) δίνω παράλληλα τη συναίνεσή μου ώστε η διοργάνωση να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες προς εξυπηρέτηση του σχετικού αιτήματός μου αλλά και την εξαγωγή καταλόγων συμμετοχών σε αγωνίσματα, καταλόγου εθελοντών, αποτελεσμάτων χρονομέτρησης κλπ. Δηλώνω επίσης ότι συναινώ στην επικοινωνία της διοργάνωσης μαζί μου με όποιον τρόπο η διοργάνωση κρίνει απαραίτητο για την έγκαιρη πληροφόρησή μου, με τους τρόπους στοιχεία για τους οποίους παραχώρησα (e-mail, ταχυδρομείο, τηλέφωνο, sms κλπ).

Υγειονομική εναρμόνιση με απαιτήσεις Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού:

Η διοργάνωση εναρμονίζεται πλήρως με τις απαιτήσεις των προδιαγραφών Υγειονομικών Πρωτοκόλλων της Γ.Γ.Α..

Συγκεκριμένα:

 1. Χρήση μάσκας – η διοργάνωση προτρέπει άπαντες που εισέρχονται σε περιοχές που σχετίζονται με τη διοργάνωση, να φορούν μάσκες. Οι ίδιοι οι διοργανωτές, εθελοντές και λοιποί συντελεστές φορούν παντού μάσκες. Οι αθλητές, δεν φορούν μάσκα μόνο κατά τη διάρκεια του αγώνα
 2. Χρήση γαντιών μίας χρήσης & Απολύμανση χεριών - εφαρμόζονται για την προετοιμασία του athletes kit, τις διαδικασίες εξυπηρέτησης αθλητών, τις αποδόσεις επάθλων κλπ
 3. Προληπτικός επιβεβαιωμένος έλεγχος προσέλευσης - Άπαντες (διοργανωτές, εθελοντές, αθλητές) προσέρχονται με max 72 ωρών μοριακό (RT-PCR) τέστ ή 48 ωρών τέστ αντιγόνου (Rapid Antigen test, RAT, self test) ή επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης ή πλήρους εμβολιασμού. Για πλήρως εμβολιασμένους αθλητές - πέρα του σχετικού πιστοποιητικού - προτείνεται (χωρίς υποχρέωση) η προσκόμιση των ανωτέρω τεστ. Η διοργάνωση έχει φροντίσει και είναι στην διάθεση των αθλητών συνοδών και επισκεπτών η δυνατότητα να ελεγχθούν με Rapid test από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ σε απόσταση 3ων λεπτών με τα πόδια από την κεντρική θέση της διοργάνωσης, την Παρασκευή από τις 09:00 και έως τις 15:00 ώστε ο έλεγχος αυτός να καλύψει όλο το 48άωρο διεξαγωγής τους event. 
 4. Αποστασιοποίηση - ο διοργανωτής έχει φροντίσει τις διαδικασίες του ώστε να αποφεύγονται συνωστισμοί ατόμων σε κάθε μία από τις αγωνιστικές ή βοηθητικές δραστηριότητες. Στη γραμματεία, τις απονομές και τις εκδηλώσεις, μέσω σήμασνης και εθελοντών διαφυλάττει το αποτέλεσμα.
 5. Απονομές - με τα ισχύοντα μέτρα θα πραγματοποιηθούν απονομές και οι παριστάμενοι πρόκειται να καθίσουν σε συγκεκριμένες θέσεις οι οποίες θα υπάρξει φροντίδα να διατηρούν τις προβλεπόμενες αποστάσεις και εθελοντές να υποδεικνύουν τυχόν αστοχίες και να τις εξαλείφουν. Θα ακολουθηθεί συγκεκριμένη διαδικασία απολύμανσης ενδιάμεσων φάσεων για την απόδοση των επάθλων.
 6. Θεατές - Υπάρχει πρόβλεψη να παρακολουθήσουν από σημεία της πόλης στα οποία θα ενημερώνονται μέσω μικροφώνων να τηρούν αποστάσεις και στις θέσεις της πλατείας μέσω επιτήρησης των εθελοντών. Για τη διαδικασία των απονομών θα υπάρχουν θέσεις καθιστών.
 7. Απολύμανση χεριών - σε πολλά επιλεγμένα σημεία της διοργάνωσης θα εγκατασταθούν συσκευές ενώ οι εθελοντές θα έχουν ατομικές συσκευασίες πάνω τους και θα προτείνουν σε διερχόμενους αθλητές, συνοδούς κλπ
 8. Διαχείριση κρούσματος - άμεση απομόνωση, ενημέρωση ατόμων που ήρθαν σε επαφή και ενημέρωση ΕΟΔΥ
 9. Αναλυτικότερες πληροφορίες και προβλέψεις στο γενικό Υγειονομικό Πλαίσιο που έχει αναρτηθεί.

Ατομική & Ομαδική Δήλωση Συμμετοχής

Εγγραφή στις Παιδικές & Ψυχαγωγικές Δραστηριότητες

 

2023_TRIMORE_Rethymno_Events_Entry_Fees_policy.jpg

 

Λοιποί όροι, ακυρώσεις, αναβολές, μεταθέσεις εγγραφών:

 1. Ακύρωση συμμετοχής με πρωτοβουλία αθλητή και επιστροφή χρημάτων, δεν υφίσταται. Είναι καθαρά στη διακριτική ευχέρεια του διοργανωτή, η μεταφορά του ποσού που καταβλήθηκε για εγγραφή στην ίδια διοργάνωση της επόμενης χρονιάς ή άλλη διοργάνωση και μόνον εφόσον το γραπτό αίτημα του ενδιαφερόμενου παραληφθεί κατ’ ελάχιστον 50 ημέρες πριν τη διοργάνωση.
 2. Αν για λόγους ανωτέρας βίας (πέραν των δυνάμεων του διοργανωτή) αναβληθεί ή ακυρωθεί η διοργάνωση, τα χρήματα των αθλητών δεν χάνονται. Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται (παρά μόνο αν έχει αγοραστεί ξεχωριστά αυτό το δικαίωμα), οι εγγραφές όμως των αθλητών μεταφέρονται αυτόματα και ανέξοδα για εκείνους, στην αμέσως επόμενη ημερομηνία του ίδιου event. Οι αθλητές έχουν το δικαίωμα να αιτηθούν γραπτώς την αξιοποίηση των χρημάτων τους άλλη διοργάνωση της TRIMORE.
 3. Ο αθλητής έχει δικαίωμα επιστροφής χρημάτων που κατέβαλε για την εγγραφή του, μόνο στην περίπτωση ακύρωσης του event λόγω ανωτέρας βίας και μόνο εφόσον έχει αγοράσει το σχετικό δικαίωμα με € 14,-. Το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων αφορά στη συγκεκριμένη διοργάνωση και στο σύνολο του ποσού που έχει καταβάλει για την εγγραφή του στα σπορ. Οι επιστροφές ολοκληρώνονται εντός 45 ημερών από την προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του event.
 4. Δεν υπάρχει υποχρέωση του διοργανωτή για παράδοση υλικού κατόπιν διεξαγωγής του αγώνα. Οι αθλητές που θα εγγραφούν και δεν θα προσέλθουν στην αφετηρία, δεν δικαιούνται να λάβουν το Athleteskit κατόπιν του αγώνα, δεδομένου ότι αφορά σε αθλητές που στάθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης.

 

 

TRIMORE M.T. Rethymno | ISOMAN

Organization / Co - Organization

                                  trimore dimos  perifereia

 

Strategic Partners

    ετεμelval

 

Golden Sponsors

                                                                                      

                                                   θεόνη νέο λογότυπο     eot golden sponsor     ford velmar  terna

Athletic Sponsors

 
arena white   on  COROS

 

Auspices - Approvals 


                                                                    εοτ νέο λογότυπο  triathlon hellas   ΚΟΕ eop aigida

With the support of

 rethelonto

 

 Bronze Sponsors

 ANEK BLUE STAR minetta new  MICROSPORTblackmile maurtenomnicraft bella frutta orserro  blue hunter γευσήνους  Loguers poofmakers  ελληνική μεταφορικήD.Koronakis.png

 

   

Media Sponsors
cosmote new   sporfm   irun  runfun  CYCLE365  action24  outdoor citykidsguide  bestnews Momad team studio rethymno newshub kritiki goodnet daynight athlitiko 

 

                           

Media & Strategic Communication Partners

innews swimbikerun  live coverageSupporters

marathonbikes   epilektoi imation  check a bike   koronakis PROTYPO  ελληνικός ερυθρός σταυρός physioforyousynpolis dousmanis nor  popeye suzuki atlas σδυρ  yoga αναρρίχηση 8cto tomy  motodromio  fireworks

  

Hospitality / Food & Drink Sponsors

kyma suites kriti beach hotel  steris hotel  grace hotel pearlhotels elina hotel

rentals  QUEENS κοκκινος lafarina juicy burger