Για 10η χρονιά και στο φυσικό του σπίτι τη Βουλιαγμένη από το 2016, έρχεται στις 21-23 Απριλίου το XTERRA Greece | Vouliagmeni να ξεκινήσει την Τριαθλητική χρονιά και να δώσει έμπνευση και παρακίνηση, για περισσότερη περιπέτεια στη φύση, τη θάλασσα και το βουνό. Το εξαιρετικό τερέν του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τόσο στο υπέροχο γαλάζιο της θάλασσας στον όρμο της Βουλιαγμένης, όσο και στο ύψωμα πίσω από την πόλη στο Νότιο Υμηττό, αποτελούν εγγύηση μοναδικών και ανεξίτηλων εμπειριών για Έλληνες και ξένους αθλητές.

Βγάζουμε το μαύρο από το βυθό, μην ενοχλεί το γαλάζιο μας!

Μια πρωτοβουλία της XTERRA Greece - TRIMORE Sport Events 

           
Με αισιοδοξία και διάθεση να ενθουσιάσει η XTERRA Greece - TRIMORE Sport Events αναλαμβάνει την φιλόδοξη πρωτοβουλία να σχεδιάσει και να εκτελέσει σε δύο φάσεις, μια όμορφη, δυναμική και ταυτόχρονα χρήσιμη περιβαλλοντική δράση κοινωνικής υπευθυνότητος, καλώντας τους κολυμβητές Open Water να αναλάβουν δράση, να “ελευθερώσουν” το γαλάζιο τους, που τόσο αγαπούν. Βασικός στόχος της δράσης είναι να συμβάλλει στην προστασία του περιβάλλοντος και στην ενίσχυση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης του κόσμου.  

Το 4th TRIMORE SwimRun Hydra, το πρώτο και μοναδικό SwimRun που πραγματοποιείται στη χώρα μας, φιλοξενήθηκε στο μοναδικής φυσικής ομορφιάς τερέν της γραφικής Ύδρας, στις 25-27 Νοεμβρίου και χαράχτηκε ανεξίτηλο στη μνήμη των Ελλήνων και ξένων αθλητών που έλαβαν μέρος.

Το κλειστό Δημοτικό κολυμβητήριο Νίκ. Πέρκιζας, αποτέλεσε επί 2 ημέρες, το αγωνιστικό τερέν της πόλης χωρίς θάλασσα ή λίμνη, που πραγματοποίησε αυτή την ξεχωριστή εκδοχή Τρθιάθλου, το 1ο In Pool TRIathlon Chalandri 2023, προσελκύοντας αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα σε μια αθλητική γιορτή έντασης, αθλητικού πνεύματος και διασκέδασης - ψυχαγωγίας!

Με ανυπολόγιστη αποδοχή, συμμετοχή και αξιοσημείωτη αρμονία και συνέργεια, πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός του βυθού της Υδρούσας, στο πλαίσιο της δράσης “Clean Ocean - Συνεισφέρουμε σ’ ένα πιο βιώσιμο μέλλον!”, μία περιβαλλοντική δράση κοινωνικής υπευθυνότητος της XTERRA Greece - TRIMORE Sport Events.

Το SwimRun Hydra έρχεται ολοκληρωτικά ανανεωμένο για 4η χρονιά στη γραφική Ύδρα, στις 25-27 Νοεμβρίου, συνεχίζοντας την ιστορία του ως το πρώτο και μοναδικό SwimRun της Ελλάδος!

Από το παλαιό δημαρχείο Χαλανδρίου και από το δήμαρχο της πόλης Συμεών Ρούσσο, δόθηκε το λάκτισμα για την πιο εκρηκτική μορφή Τριάθλου στην Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Χαλάνδρι, και μάλιστα καταμεσής του Χειμώνα. Δίπλα του, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής καθώς και ο επικεφαλής της TRIMORE Sport Events Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, οι οποίοι εργάστηκαν τους τελευταίους 4 μήνες από κοινού μαζί με τις ομάδες τους, για το συντονισμό και την οργάνωση αυτού του δύσκολου εγχειρήματος.

Τη δυναμική εκδοχή indoor Τριάθλου, την οποία γνωρίσαμε και αγαπήσαμε για πρώτη φορά στο κολυμβητήριο του Χαϊδαρίου εν μέσω υγειονομικής κρίσης το καλοκαίρι του 2021, επαναφέρει στο προσκήνιο η TRIMORE Sport Events σε συνεργασία με το Δήμο Χαλανδρίου, το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου (11-12), στο Δημοτικό κλειστό κολυμβητήριο 25 μέτρων της πόλης: «Ν. Πέρκιζας», ανακοινώνοντας από κοινού το 1ο In Pool TRIathlon Chalandri 2023.

Νέα εποχή στην κολύμβηση Open Water έφερε το 9th XTERRA O.W.S. Challenge, που πραγματοποιήθηκε στις 15-16 Οκτωβρίου, στην Α’ Πλαζ Βούλας - ATHINES By The Sea του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ο οποίος φιλοξενεί στη μοναδικής ομορφιάς Αθηναϊκή Ριβιέρα όλες τις μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις. Σε μια αγαστή συνεργασία Δήμου και XTERRA Greece, δυο υπέροχες διοργανώσεις, ολοκληρώθηκαν φέτος σε Βουλιαγμένη και Βούλα και πλέον η XTERRA οδεύει με ενθουσιασμό στη 10η επέτειο της παρουσίας της στην Ελλάδα, προμηνύοντας εκτόξευση της εμπειρίας το 2023, τόσο στο Off Road Triathlon/Aquathlon, όσο και στο Open Water Swimming Challenge.