14 - 15 Οκτωβρίου 2023


Open Water Swimming Challenge - ATHINES By The Sea | Voula A' Beach

xterra ows2

Η XTERRA είναι μια μεγάλη, διεθνής αθλητική μπράντα, πίσω από την οποία μεγάλες διοργανώσεις Ορεινού Τριάθλου, Ορεινού τρεξίματος και Κολύμβησης Ανοικτής Θαλάσσης πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο, με ιδιαίτερο χρώμα και την κουλτούρα της δράσης στη φύση.

Η Ανοικτή Θάλασσα είναι ένα εξαιρετικό αθλητικό τερέν για την ανάδειξη του ταλέντου της κολύμβησης, πέραν των κολυμβητηρίων, σε μια χώρα που η θάλασσα είναι το στοιχείο της! Η XTERRA Greece, ενστερνίζεται απόλυτα το απόφθεγμα: “Η Ελλάς δεν είναι ξηρά.. είναι θάλασσα που αγκαλιάζει την ξηρά!”

Ο μεγάλος κολυμβητικός αγώνας της XTERRA Greece, είναι η τελευταία θερινή συνάντηση κολυμβητών στη θάλασσα κάθε χρόνο και πραγματοποιείται,  σε πλαζ της ακτογραμμής των νοτίων προαστίων της Αττικής. Φέτος, η εκκίνηση και ο τερματισμός θα πραγματοποιηθούν με επίκεντρο τις εγκαταστάσεις της οργανωμένης Α Πλαζ Βούλας: ATHINES By The Sea! Αναζητώντας την καινοτομία, την περιπέτεια και την ξεχωριστή εμπειρία, η XTERRA Greece - TRIMORE Sport Events, τολμά για ακόμη μια φορά και δημιουργεί έναν ξεχωριστό αγώνα στον οποίο εντάσσει την Υδρούσα (νησάκι απέναντι από την Πλαζ γύρω από το οποίο κολυμπούν οι συμμετέχοντες) στο αγωνιστικό τερέν καθώς και την απόσταση των 10 χλμ.

1 2

3

Η κολυμβητική διοργάνωση της XTERRA Greece που ξεκίνησε το 2013, έδωσε στις κολυμβητικές διοργανώσεις μια νέα διάσταση, με αποτέλεσμα να αποτελεί σήμερα τον κορυφαίο κολυμβητικό αγώνα της χρονιάς, πρότυπο αναφοράς με αθλητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας και το εξωτερικό.

xterra ows3

                  4 5 6

 

ΜΙΑ ΑΞΕΧΑΣΤΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και διαθέτουν αποδεδειγμένα (ιατρικώς) καλή φυσική κατάσταση. Για τους συμμετέχοντες κάτω των 18 ετών θα απαιτείται ενυπόγραφη συναίνεση γονέων - κηδεμόνων τους. Οι κάτω των 16 ετών έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο στη μικρή απόσταση των 1000 μέτρων ή τον παιδικό αγώνα.

xterra ows4

  • 10k O.W.S. distance (2 laps)
  • 5k O.W.S. distance (1 lap)
  • 2,5k O.W.S. distance (1 lap)
  • 1k O.W.S. distance (1 lap)
  • 0,2k O.W.S. Super sprint distance (one way)
  • Kids Cross Aquathlon Race
  • Kids Acticities

                  7  8 9

Organization / Co - Organization

 

 XTERRA GREECEVVV athinesTRIMORE

 

Strategic Partners


      ετεμelval

 

Golden Sponsors

eot golden sponsor     ZAGORI

 

Athletic Sponsors 
       

                                                                                                      on       COROS      

 

 

XTERRA Europe Official Sponsors 

                                                                                                              zoggs officialELLERRE    vittoria the ride ahead

 

 

Bronze Sponsors

     minetta new  MICROSPORTblackmile TRUEBITES maurtenomnicraft mrtrim bella frutta orserro  ANEK BLUE STAR minavranew poofmakers D.Koronakis.png

  

Auspices - Approvals 

εοτ νέο λογότυπο        ΚΟΕ    

 

Media Sponsors 

cosmote new   sporfm   irun  runfun  CYCLE365  action24 Momad  outdoor  bestnews citykidsguide noupou 

 

  

Media & Strategic Communication Partners

innews swimbikerun  live coverage  

 

Supporters

marathonbikes   imation  onezipper epilektoi check a bike  iek  koronakis vector  hrx PROTYPO  pelopas vector arhotelzahos grill