• Στον απόηχο του 2ου TRIMORE M.T. Rethymno 2020 που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στις 25-27 Σεπτεμβρίου στο Ρέθυμνο, η διοργάνωση απέσπασε συγχαρητήρια για την πιστή εφαρμογή των υγειονομικών μέτρων και πέραν των απαιτήσεων, από τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος παρέστη στην τελετή απονομών. Δείτε στιγμιότυπα από το 2ο TRIMORE M.T. Rethymno 2020 εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=Mqsw6_-blxM
  • Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού (Ε.Ο.Τ. - Visit Greece) ήταν για πρώτη φορά μεγάλος χορηγός της διοργάνωσης του Ρεθύμνου και της TRIMORE, δίνοντας νέα προοπτική στην διεθνή προβολή των events και αναβαθμίζοντας το κύρος των διοργανώσεών μας
  • Επιτυχημένη χαρακτηρίστηκε από τον επικεφαλής της TRIMORE, Κωνσταντίνο Μητρόπαπα, η τροποποίηση της εμπορικής πολιτικής σχετικά με τις εγγραφές αθλητών και τα επίπεδα κόστους, ώστε να υπάρχει δυνατότητα εγγραφής ακόμη και “την τελευταία στιγμή” χωρίς ιδιαίτερη επιβάρυνση κόστους, σε μία περίοδο δύσκολη για να αποφασίσει έγκαιρα ο αθλητής για τη συμμετοχή του.
  • Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκεται το 3ο TRIMORE SwimRun Hydra, που είναι προγραμματισμένο να πραγματοποιηθεί στις 20-22 Νοεμβρίου 2020. Πρόκειται για τον μοναδικό αγώνα SwimRun στην Ελλάδα, στον οποίο ζευγάρια αθλητών δεμένα με ελαστικό σκοινί, κολυμπούν (με παπούτσια) και τρέχουν (με wetsuit) μαζί, σε συνεχείς εναλλαγές θάλασσας και στεριάς, από τη μία άκρη του νησιού ως την άλλη, μέχρι τον τερματισμό στο λιμάνι. Κουβαλούν πάνω τους ό,τι θα χρειαστούν και μαζί αντιμετωπίζουν οποιαδήποτε κατάσταση, σ’ ένα δύσκολο αλλά πανέμορφο τερέν.
  • H XTERRA Greece - TRIMORE, υπό τις παρούσες υγειονομικές συνθήκες και την αδυναμία να ολοκληρώσει τη διοργάνωσή της στις 16-18 Οκτωβρίου 2020, ανακοίνωσε τη μετάθεση των διοργανώσεων για το 2021. Συγκεκριμένα, το XTERRA Greece Off Road Triathlon/Aquathlon, έχει προγραμματιστεί για τις 23-25 Απριλίου 2021 και το XTERRA O.W.S. Challenge για τις 15-17 Οκτωβρίου 2021, ευελπιστώντας να προσφέρει τη μέγιστη αθλητική εμπειρία στον κόσμο της.
  • Τη σύνθεση του Multisports TOUR του 2021 σχεδιάζει η TRIMORE, με πιθανή δυναμική επιστροφή της Καστοριάς τον Ιούνιο.