swimrunhydra1

Date_XTERRA_2.png

Χρήσιμες Πληροφορίες Για την Εγγραφή σας.


Στη διοργάνωση μπορούν να λάβουν μέρος Ερασιτέχνες αθλητές και αθλήτριες άνω των 18 ετών.

Για να αγωνιστείτε στην κατηγορία Pro Athlete θα πρέπει να είστε κάτοχος δελτίου Επαγγελματία αθλητή.

Οι κάτω των 18 ετών μπορούν να αγωνιστούν μόνο με την ενυπόγραφη άδεια απο τον κηδεμόνα τους. Επιτρεπόμενη ηλικιακή αφετηρία για το Sprint Distance TRIahtlon: 16 ετών

Οι αθλητές έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν σε οποιαδήποτε απόσταση ατομικά ή ώς ομάδα σκυταλοδρομίας αποτελούμενη απο 2-3 αθλητές.

Με την εγγραφή τους οι συμμετέχοντες δίνουν προκαταβολικά τη συναίνεσή τους επίσης για τη δημιουργία από πλευράς του διοργανωτή οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο και φωτογραφιών) και τη χρήση αυτού για προβολή της διοργάνωσης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης, για τη δημοσιοποίηση του φωτογραφικού υλικού στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ώστε οι αθλητές και κάθε ενδιαφερόμενος να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το υλικό αυτό.

Με την υποβολή των στοιχείων μου προς τη διοργάνωση (σε οποιαδήποτε φόρμα συμπληρώνω με πληροφορίες μου) δίνω παράλληλα τη συναίνεσή μου ώστε η διοργάνωση να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες προς εξυπηρέτηση του σχετικού αιτήματός μου αλλά και την εξαγωγή καταλόγων συμμετοχών σε αγωνίσματα, καταλόγου εθελοντών, αποτελεσμάτων χρονομέτρησης κλπ. Δηλώνω επίσης ότι συναινώ στην επικοινωνία της διοργάνωσης μαζί μου με όποιον τρόπο η διοργάνωση κρίνει απαραίτητο για την έγκαιρη πληροφόρησή μου, με τους τρόπους στοιχεία για τους οποίους παραχώρησα (e-mail, ταχυδρομείο, τηλέφωνο, sms κλπ).

Μπορείτε να κατεβάσετε υπόδειγμα συναίνεσης γονέων για την συμμετοχή παιδιών κάτω των 18 ετών εδώ.

Βάσει Νομοθεσίας, κάθε αθλητής, προκειμένου να συμμετάσχει σε οποιονδήποτε αγώνα τριάθλου, υποχρεούται να είναι κάτοχος Κάρτας Υγείας Αθλητή* (από οποιοδήποτε άθλημα) και Δελτίου Αθλητή στην Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος. Αυτά, θα πρέπει να επιδεικνύονται στη γραμματεία κατά την έλευσή του σε οποιονδήποτε αγώνα τριάθλου, ενώ τυχόν μη επίδειξή τους επιφέρει την ακύρωση της συμμετοχής του.

Κατ’ εξαίρεση, στην περίπτωση μη ύπαρξης Δελτίου Αθλητή,  θα εκδίδεται από τον αθλητή Ημερήσια εγγραφή (Day Pass), με κόστος € 10,-

*Για την έκδοση Κάρτας Υγείας Αθλητή:

  1. Εκτυπώνετε την Κάρτα Υγείας Αθλητή ΤΟΕ 
  2. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και τοποθετείτε φωτογραφία στην ειδική θέση
  3. Σας εξετάζει Καρδιολόγος ΜΟΝΟ, ο οποίος μπορεί να την υπογράψει & σφραγίσει
  4. Την επιδεικνύετε κατά την έλευσή σας στη γραμματεία του αγώνα η την στέλνετε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Κάρτα Υγείας Αθλητή, σύμφωνα με το Ν4479/17 είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε όλους τους αγώνες της Ομοσπονδίας, αποτελεί προσωπικό έγγραφο του αθλητή και δε συνδέεται με το δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας. Η Κάρτα Υγείας Αθλητή ισχύει για ένα έτος από τη θεώρηση της.

Για την έκδοση Δελτίου Αθλητή από την ΤΟΕ πατήστε ΕΔΩ

Για την έκδοση του Day Pass πατήστε ΕΔΩ

 

Δήλωση Συμμετοχής XTERRA GREECE Races & Kids XTERRA Off Road TRIathlon

Εγγραφή στις υπόλοιπες Παιδικές Δραστηριότητες

Refund Fee  

 

Παρακαλούμε πριν προχωρήσετε στην εγγραφή σας, διαβάστε προσεκτικά τις λεπτομέρειες του αγώνα που θέλετε να λάβετε μέρος στην αντίστοιχη ενότητα, γιατί η εγγραφή σας, αυτόματα προϋποθέτει την αποδοχή αυτών των κανονισμών/προδιαγραφών.


20241 XTERRA GR Events Entry Fees policy

 

Λοιποί όροι, ακυρώσεις, αναβολές, μεταθέσεις εγγραφών.

Ακύρωση συμμετοχής με πρωτοβουλία αθλητή και επιστροφή χρημάτων, δεν υφίσταται. Είναι καθαρά στη διακριτική ευχέρεια του διοργανωτή, η μεταφορά του ποσού που καταβλήθηκε για εγγραφή στην ίδια διοργάνωση της επόμενης χρονιάς ή άλλη διοργάνωση και μόνον εφόσον το γραπτό αίτημα του ενδιαφερόμενου παραληφθεί κατ’ ελάχιστον 50 ημέρες πριν τη διοργάνωση. 

Μόνο για τον Αγώνα Τριάθλου εκτός δρόμου “XTERRA GREECE| Vouliagmeni ” ισχύει το ακόλουθο

Η μετάθεση συμμετοχής σε επόμενο event, είναι η 1η και συμφερότερη επιλογή των εγγεγραμμένων.
Τυχόν ακύρωση συμμετοχής δεν είναι δυνατόν να εξεταστεί αν υποβληθεί σε λιγότερο διάστημα των 50 ημερών πριν το event.
Προϋπόθεση αποδοχής της ακύρωσης προκειμένου για την επιστροφή χρημάτων, είναι η υποβολή έγκυρης ιατρικής βεβαίωσης.
Το επιστρεφόμενο ποσό σε αυτή την περίπτωση είναι: - Full Distance: € 50,- για την ατομική συμμετοχή & € 75,- για την ομαδική - Sprint Distance: € 20,- για την ατομική συμμετοχή & € 30,- για την ομαδική

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (πέραν των δυνάμεων του διοργανωτή) αναβληθεί ή ακυρωθεί η διοργάνωση, τα χρήματα των αθλητών δεν χάνονται. Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται (παρά μόνο αν έχει αγοραστεί ξεχωριστά αυτό το δικαίωμα), οι εγγραφές όμως των αθλητών μεταφέρονται αυτόματα και ανέξοδα για εκείνους, στην αμέσως επόμενη ημερομηνία του ίδιου event. Οι αθλητές έχουν το δικαίωμα να αιτηθούν γραπτώς την αξιοποίηση των χρημάτων τους άλλη διοργάνωση της TRIMORE.

Ο αθλητής έχει δικαίωμα επιστροφής χρημάτων που κατέβαλε για την εγγραφή του, μόνο στην περίπτωση ακύρωσης του event λόγω ανωτέρας βίας και μόνο εφόσον έχει αγοράσει το σχετικό δικαίωμα με € 14,-. Το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων αφορά στη συγκεκριμένη διοργάνωση και στο σύνολο του ποσού που έχει καταβάλει για την εγγραφή του στα σπορ. Οι επιστροφές ολοκληρώνονται εντός 45 ημερών από την προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του event. 

Δεν υπάρχει υποχρέωση του διοργανωτή για παράδοση υλικού κατόπιν διεξαγωγής του αγώνα. Οι αθλητές που θα εγγραφούν και δεν θα προσέλθουν στην αφετηρία, δεν δικαιούνται να λάβουν το Athletes kit κατόπιν του αγώνα, δεδομένου ότι αφορά σε αθλητές που στάθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης.

*Όλες οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέσω της ειδικής πλατφόρμας "ACTIVE"  αποκλειστικού συνεργάτη της XTERRA Planet. Κάθε εγγραφή επιβαρύνεται με κόστος διαχείρισης 8%.

XTERRA Greece | Vouliagmeni

Organization / Co - Organization

 XTERRA GREECEVVV TRIMORE

 

Strategic Partners
      Etem_Logo.jpg  elval

 

                                                                                                                                                             Golden Sponsors

  ZAGORIeot golden sponsor lenovo

   

Athletic Sponsors

                                                                   onCOROS

 

Silver Sponsors 

continental logo 

 

XTERRA Europe Official Sponsors 

              ELLERRE     vittoria the ride aheadzoggs official

 

Bronze Sponsors

     minetta new καραμολέγκος MICROSPORT poofmakers mrtrimmaurten bella frutta orserro  blackmile  cookworld LogoXilinesKataskeyes camper  D.Koronakis.png blue hunter truebites nakas bronze

 

Auspices - Approvals

                                                                                                                     triathlon hellas   εοτ νέο λογότυπο     

     

     

 Media Sponsors 

cosmote new sporfm  irun  runfun  CYCLE365  action24  outdoor  bestnews citykidsguide noupou Momad

 

Media & Strategic Communication Partners

innews swimbikerun  live coverage

 

Supporters

marathonbikes vouliagmeni beach εταδ edny melissamelidonies imation  onezipper epilektoi check a bike metron groupiek mudnomads polaris  nov  vector hrx PROTYPO OSTRACON pelopas vector zahos grillkenny logo φυσιο theinventors

    

Hospitality Sponsors

                                                   VOULIAGMENI SUITES stefanakis hotel athenian riviera   seaview  apollonia  blue pines logo