swimrunhydra1

Event Date XTERRA GREECE 2025

Χρήσιμες Πληροφορίες Για την Εγγραφή σας.


Στη διοργάνωση μπορούν να λάβουν μέρος Ερασιτέχνες αθλητές και αθλήτριες άνω των 18 ετών.

Για να αγωνιστείτε στην κατηγορία Pro Athlete θα πρέπει να είστε κάτοχος δελτίου Επαγγελματία αθλητή.

Οι κάτω των 18 ετών μπορούν να αγωνιστούν μόνο με την ενυπόγραφη άδεια απο τον κηδεμόνα τους. Επιτρεπόμενη ηλικιακή αφετηρία για το Sprint Distance TRIahtlon: 16 ετών

Οι αθλητές έχουν την δυνατότητα να αγωνιστούν σε οποιαδήποτε απόσταση ατομικά ή ώς ομάδα σκυταλοδρομίας αποτελούμενη απο 2-3 αθλητές.

Με την εγγραφή τους οι συμμετέχοντες δίνουν προκαταβολικά τη συναίνεσή τους επίσης για τη δημιουργία από πλευράς του διοργανωτή οπτικοακουστικού υλικού (βίντεο και φωτογραφιών) και τη χρήση αυτού για προβολή της διοργάνωσης σε Ελλάδα και εξωτερικό. Επίσης, για τη δημοσιοποίηση του φωτογραφικού υλικού στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ώστε οι αθλητές και κάθε ενδιαφερόμενος να έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το υλικό αυτό.

Με την υποβολή των στοιχείων μου προς τη διοργάνωση (σε οποιαδήποτε φόρμα συμπληρώνω με πληροφορίες μου) δίνω παράλληλα τη συναίνεσή μου ώστε η διοργάνωση να χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες προς εξυπηρέτηση του σχετικού αιτήματός μου αλλά και την εξαγωγή καταλόγων συμμετοχών σε αγωνίσματα, καταλόγου εθελοντών, αποτελεσμάτων χρονομέτρησης κλπ. Δηλώνω επίσης ότι συναινώ στην επικοινωνία της διοργάνωσης μαζί μου με όποιον τρόπο η διοργάνωση κρίνει απαραίτητο για την έγκαιρη πληροφόρησή μου, με τους τρόπους στοιχεία για τους οποίους παραχώρησα (e-mail, ταχυδρομείο, τηλέφωνο, sms κλπ).

Μπορείτε να κατεβάσετε υπόδειγμα συναίνεσης γονέων για την συμμετοχή παιδιών κάτω των 18 ετών εδώ.

Βάσει Νομοθεσίας, κάθε αθλητής, προκειμένου να συμμετάσχει σε οποιονδήποτε αγώνα τριάθλου - ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΡΙΑΘΛΟΥ - , υποχρεούται να είναι κάτοχος Κάρτας Υγείας Αθλητή* (από οποιοδήποτε άθλημα) και Δελτίου Αθλητή στην Τριαθλητική Ομοσπονδία Ελλάδος. Αυτά, θα πρέπει να επιδεικνύονται στη γραμματεία κατά την έλευσή του σε οποιονδήποτε αγώνα τριάθλου, ενώ τυχόν μη επίδειξή τους επιφέρει την ακύρωση της συμμετοχής του.

Κατ’ εξαίρεση, στην περίπτωση μη ύπαρξης Δελτίου Αθλητή,  θα εκδίδεται από τον αθλητή Ημερήσια εγγραφή (Day Pass), με κόστος € 10,-

*Για την έκδοση Κάρτας Υγείας Αθλητή:

  1. Εκτυπώνετε την Κάρτα Υγείας Αθλητή ΤΟΕ 
  2. Συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και τοποθετείτε φωτογραφία στην ειδική θέση
  3. Σας εξετάζει Καρδιολόγος ΜΟΝΟ, ο οποίος μπορεί να την υπογράψει & σφραγίσει
  4. Την επιδεικνύετε κατά την έλευσή σας στη γραμματεία του αγώνα η την στέλνετε ηλεκτρονικά στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η Κάρτα Υγείας Αθλητή, σύμφωνα με το Ν4479/17 είναι υποχρεωτική και αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή σε όλους τους αγώνες της Ομοσπονδίας, αποτελεί προσωπικό έγγραφο του αθλητή και δε συνδέεται με το δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας. Η Κάρτα Υγείας Αθλητή ισχύει για ένα έτος από τη θεώρηση της.

Για την έκδοση Δελτίου Αθλητή από την ΤΟΕ πατήστε ΕΔΩ

Για την έκδοση του Day Pass πατήστε ΕΔΩ

Δήλωση Συμμετοχής XTERRA GREECE Races & Kids XTERRA Off Road TRIathlon

Εγγραφή στις υπόλοιπες Παιδικές Δραστηριότητες

Refund Fee  

*Παρακαλούμε πριν προχωρήσετε στην εγγραφή σας, διαβάστε προσεκτικά τις λεπτομέρειες του αγώνα που θέλετε να λάβετε μέρος στην αντίστοιχη ενότητα, γιατί η εγγραφή σας, αυτόματα προϋποθέτει την αποδοχή αυτών των κανονισμών/προδιαγραφών.*


20251 XTERRA GR Events Entry Fees policy

Λοιποί όροι, ακυρώσεις, αναβολές, μεταθέσεις εγγραφών.

Ακύρωση συμμετοχής με πρωτοβουλία αθλητή και επιστροφή χρημάτων, δεν υφίσταται. Είναι καθαρά στη διακριτική ευχέρεια του διοργανωτή, η μεταφορά του ποσού που καταβλήθηκε για εγγραφή στην ίδια διοργάνωση της επόμενης χρονιάς ή άλλη διοργάνωση και μόνον εφόσον το γραπτό αίτημα του ενδιαφερόμενου παραληφθεί κατ’ ελάχιστον 50 ημέρες πριν τη διοργάνωση. 

Μόνο για τον Αγώνα Τριάθλου εκτός δρόμου “XTERRA GREECE| Vouliagmeni ” ισχύει το ακόλουθο

Η μετάθεση συμμετοχής σε επόμενο event, είναι η 1η και συμφερότερη επιλογή των εγγεγραμμένων.
Τυχόν ακύρωση συμμετοχής δεν είναι δυνατόν να εξεταστεί αν υποβληθεί σε λιγότερο διάστημα των 50 ημερών πριν το event.
Προϋπόθεση αποδοχής της ακύρωσης προκειμένου για την επιστροφή χρημάτων, είναι η υποβολή έγκυρης ιατρικής βεβαίωσης.
Το επιστρεφόμενο ποσό σε αυτή την περίπτωση είναι: - Full Distance: € 50,- για την ατομική συμμετοχή & € 75,- για την ομαδική - Sprint Distance: € 20,- για την ατομική συμμετοχή & € 30,- για την ομαδική

Αν για λόγους ανωτέρας βίας (πέραν των δυνάμεων του διοργανωτή) αναβληθεί ή ακυρωθεί η διοργάνωση, τα χρήματα των αθλητών δεν χάνονται. Επιστροφές χρημάτων δεν πραγματοποιούνται (παρά μόνο αν έχει αγοραστεί ξεχωριστά αυτό το δικαίωμα), οι εγγραφές όμως των αθλητών μεταφέρονται αυτόματα και ανέξοδα για εκείνους, στην αμέσως επόμενη ημερομηνία του ίδιου event. Οι αθλητές έχουν το δικαίωμα να αιτηθούν γραπτώς την αξιοποίηση των χρημάτων τους άλλη διοργάνωση της TRIMORE.

Ο αθλητής έχει δικαίωμα επιστροφής χρημάτων που κατέβαλε για την εγγραφή του, μόνο στην περίπτωση ακύρωσης του event λόγω ανωτέρας βίας και μόνο εφόσον έχει αγοράσει το σχετικό δικαίωμα με € 14,-. Το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων αφορά στη συγκεκριμένη διοργάνωση και στο σύνολο του ποσού που έχει καταβάλει για την εγγραφή του στα σπορ. Οι επιστροφές ολοκληρώνονται εντός 45 ημερών από την προγραμματισμένη ημερομηνία διεξαγωγής του event. 

Δεν υπάρχει υποχρέωση του διοργανωτή για παράδοση υλικού κατόπιν διεξαγωγής του αγώνα. Οι αθλητές που θα εγγραφούν και δεν θα προσέλθουν στην αφετηρία, δεν δικαιούνται να λάβουν το Athletes kit κατόπιν του αγώνα, δεδομένου ότι αφορά σε αθλητές που στάθηκαν στη γραμμή της εκκίνησης.

*Όλες οι εγγραφές πραγματοποιούνται μέσω της ειδικής πλατφόρμας "ACTIVE"  αποκλειστικού συνεργάτη της XTERRA Planet. Κάθε εγγραφή επιβαρύνεται με κόστος διαχείρισης 8%.

XTERRA Greece | Vouliagmeni

Organization / Co - Organization

 xterra blackVVV TRIMORE

 

Strategic Partners


      ETEM Stratigikoi Elval Stratigikoi                     REDBULL

 

Golden Sponsors

jeep  eot golden sponsor ZAGORI  lenovo 

                                                                                                      

   

Athletic Sponsors

                                                                   onCOROS

 

Silver Sponsors 

deloitte cocomat logo new Tyres Αστυνομία Ασημένιοι

 

 

Bronze Sponsors

    minetta new MICROSPORT poofmakers mr. carmaurten bella frutta orserro  blackmile  cookworld LogoXilinesKataskeyes camper  D.Koronakis.png blue hunter truebites nakas bronze

 

Auspices - Approvals

                                                     Τριαθλ. Ομοσπονδία ΑιγίδεςEOT AuspiciesΥΠΑΙΘΑ Auspicies OceanmanΑστυνιμία Αιγίδες   

     

    

 Media Sponsors 

cosmote new sporfm  irun  runfun  CYCLE365  action24  outdoor bestnews  citykidsguide noupou DayNight Asimenios RunNTrail MediaNomad Media iso100 mEDIA         RunNBeat Media FlashNews Media Athlitiko Media Patris Media TA NEA Media Go outdoor Media

 

Media & Strategic Communication Partners

innews swimbikerun  live coverage

 

Supporters

marathonbikes vouliagmeni beach εταδ edny melissa  LOUIZIDIS  imation  onezipper epilektoi check a bike metron group mudnomads polaris nov vector hrx PROTYPO OSTRACON pelopas vector zahos grillkenny logo φυσιο attica group theinventors CGS YposthriktesFitnessvibe Supporters XTERRAgel varis γελ Supporters Deere XTERRASupporters Volunteer XTERRA Serbetia Supporters Xterra

    

Hospitality Sponsors

                                                   stefanakis hotel athenian riviera glyfadarivierahotel  apollonia