Μια πρωτοφανής κινητοποίηση εκτυλίχθηκε την Παρασκευή 19 Μαΐου, από την XTERRA Greece και τον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, με τη βοήθεια της Τεχνικής Κατασκευαστικής Εταιρείας ΤΕΚΑΛ Α.Ε. που παραχώρησε τον απαραίτητο πλωτό εξοπλισμό και τους πιστοποιημένους δύτες της Επίλεκτης Ομάδος Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω, παραπλεύρως της νήσου Υδρούσας, έναντι Βούλας.

Ολοκληρώνοντας την πρώτη όμορφη 10ετία στην Ελλάδα, το XTERRA Greece | Vouliagmeni, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, εισήλθε στη νέα, πιο δυναμική, πιο εξωστρεφή, πιο περιπετειώδη και συμπεριληπτική εποχή του.

 

 Για 10η χρονιά και στο φυσικό του σπίτι τη Βουλιαγμένη από το 2016, έρχεται στις 21-23 Απριλίου το XTERRA Greece | Vouliagmeni να ξεκινήσει την Τριαθλητική χρονιά και να δώσει έμπνευση και παρακίνηση, για περισσότερη περιπέτεια στη φύση, τη θάλασσα και το βουνό. Το εξαιρετικό τερέν του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, τόσο στο υπέροχο γαλάζιο της θάλασσας στον όρμο της Βουλιαγμένης, όσο και στο ύψωμα πίσω από την πόλη στο Νότιο Υμηττό, αποτελούν εγγύηση μοναδικών και ανεξίτηλων εμπειριών για Έλληνες και ξένους αθλητές.

The cooperation of 7 leading events in 7 countries invites athletes to discover the best SwimRun sceneries from the motherland of SwimRun, Sweden in the North, down to the majestic cliffs of the Portuguese Algarve in the south. The different locations feature local races with different flavour, local smell and culture with  authentic and individual organisers.

Η Ελλάδα είναι μία χώρα που οι ομορφιές της δεν σταματούν να σε γοητεύουν. Οι ευκαιρίες που σου δίνει δεν τελειώνουν ποτέ. Η φύση χαρίζει τόσο απλόχερα την φιλοξενία της και είναι έτοιμη να υποδεχθεί κάθε αθλητική δραστηριότητα κι ένας από του βασικούς μας στόχους είναι να αναδείξουμε την χώρα μας και ως αθλητικό προορισμό.

Το κλειστό Δημοτικό κολυμβητήριο Νίκ. Πέρκιζας, αποτέλεσε επί 2 ημέρες, το αγωνιστικό τερέν της πόλης χωρίς θάλασσα ή λίμνη, που πραγματοποίησε αυτή την ξεχωριστή εκδοχή Τρθιάθλου, το 1ο In Pool TRIathlon Chalandri 2023, προσελκύοντας αθλητές απ’ όλη την Ελλάδα σε μια αθλητική γιορτή έντασης, αθλητικού πνεύματος και διασκέδασης - ψυχαγωγίας!

Μια νέα -χειρουργικής ακρίβειας- επιχείρηση, σχεδιάζεται να πραγματοποιηθεί, στο πλαίσιο της διαρκούς Περιβαλλοντικής δράσης Κοινωνικής Υπευθυνότητος Clean Ocean, την Παρασκευή 19 Μαΐου από την XTERRA Greece σε στενή και αγαστή συνεργασία με το Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης.

 

Σε ένα όμορφο και φιλικό κλίμα οι συνδιοργανωτές του XTERRA Greece | Vouliagmeni πλέον, Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης και XTERRA Greece, παρουσίασαν τις προθέσεις τους και έδωσαν τον παλμό του ξεχωριστού event που έρχεται στις 21-23 Απριλίου στην μοναδικής ομορφιάς Βουλιαγμένη.

Από το παλαιό δημαρχείο Χαλανδρίου και από το δήμαρχο της πόλης Συμεών Ρούσσο, δόθηκε το λάκτισμα για την πιο εκρηκτική μορφή Τριάθλου στην Ελλάδα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Χαλάνδρι, και μάλιστα καταμεσής του Χειμώνα. Δίπλα του, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Χάρης Μαυρουδής καθώς και ο επικεφαλής της TRIMORE Sport Events Κωνσταντίνος Μητρόπαπας, οι οποίοι εργάστηκαν τους τελευταίους 4 μήνες από κοινού μαζί με τις ομάδες τους, για το συντονισμό και την οργάνωση αυτού του δύσκολου εγχειρήματος.